Pasul Schiorilor – o pensiune bike & ski friendly

Pasul Schiorilor – o pensiune bike & ski friendly

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Se încarcă...

Într-un orășel mic de munte, la poalele munților Bucegi, se află pensiunea Pasul Schiorilor***Azuga, o pensiune nou construită de familia Sasu, creată din pasiune pentru drumeții, biciclete și schi. Un sejur petrecut aici îți va da șansa descoperirii zonei pe biciclete din primăvară până-n toamnă, dar și o perspectivă de la înălțime, pe timp de iarnă, pe pârtiile de schi din împrejurimi – Sorica și Cazacu (noua pârtie din Azuga).

Pasul Schiorilor este o pensiune bike&ski friendly, inspirându-se din servicile pensiunilor de la poalele Alpilor, întrucât pe lângă o cazare confortabilă și masă sănătoasă, familia Sasu va avea grijă ca turiștii care le calcă pragul, să se bucure de următoarele facilități:

  • saună, masaj și relaxare
  • la cerere – un ghid montan pentru excursii  cu bicicleta
  • hărți cu traseele din împrejurimi,  care pot fi parcurse cu bicicleta
  • posibilitatea de a închiria biciclete și schiuri
  • lecții de schi pentru copii și începători, sub stricta supraveghere și îndrumare a oamenilor atestați
  • locuri de parcare atât pentru autoturisme, cât și pentru biciclete.
  • alte facilități: măsuri de prim ajutor în caz de accidentare, discount la cazare pentru oaspeții care participă la concursurile MTB din zonă, ca de exemplu – Surmont MTB Challenge 2013.

Când vine vorba de mâncare, gazdele pensiunii își răsfață turiștii cu preparate proaspete, făcute în casă, atât din bucătăria tradițional românească, cât și din bucătăria italiană. Țînând cont că majoritatea bicicliștilor pleacă în ture de dimineață, micul dejun pregătit poate fi servit mai  devreme, în funcție de dorința și programul acestora. Doamna Cristina are grijă ca turiștii să fie hrăniți și hidratați sănătos, pentru a porni cu energie la drum, prima masă a zilei conținând printre altele – fructe, cereale integrale, musli, miere și suc natural.

Pe viitor, pensiunea vizează îmbunătățirea serviciilor oferite bicicliștilor, prin crearea  unui spațiu mai mare pentru parcarea bicicletelor, amenajarea unui uscător pentru haine și echipamente, cât și a unui service pentru biciclete, având ca scop încurajarea ciclismului în zonă.

gravatarAcest loc a fost adaugat pe site de: Nume: Cristina - Articole (1)

No comments yet.

Leave a Reply