Artistic Dent

Artistic Dent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Se încarcă...

ArtisticDent – Clinica medicina dentara, Cabinet stomatologic

Te-ai gandit vreodata ca poti sa mergi la o clinica de medicina dentara cu aceeasi placere si seninatate cu care mergi la un centru SPA sau la un salon de infrumusetare? Ai asociat vreodata stomatologia doar cu sanatatea, frumusetea si ingrijirea si nu cu durerea si costurile ridicate? De acum poti sa adaugi o clinica de medicina dentara pe lista locurilor in care mergi oricand cu placere.

ArtisticDent este un centru modern si prietenos care ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate la preturi competitive. Aici esti tratat cu grija si profesionalism de fiecare data si beneficiezi de lucrari stomatologice garantate minimum 10 ani.

Servicii Stomatologice

La ArtisticDent iti oferim fara exceptie servicii stomatologice la cele mai inalte standarde deoarece investim in aparatura, specialisti si nu ne abatem de la viziunea noastra, centrata pe calitate.  Intrumentarul, materialele si consumabilele  sunt de ultima generatie, din gama dotarilor premium.

Echipa noastra include specialisti din toate ramurile stomatologiei:

  • – stomatologie generala
  • – implantologie
  • – estetica dentara
  • – pedodontie
  • – ortodontie
  • – endodontie
  • – igiena orala.

Toate tratamentele noastre se realizeaza sub anestezie, deci fara durere si discomfort.

De ce sa nu te bucuri de sanatate si frumusete orala in cele mai bune conditii? Uita tot ce stiai despre tratamentele stomatologice si invata sa zambesti cu incredere cu ArtisticDent!

ArtisticDent este o echipa tanara si pozitiva, formata din medici specialisti, care va vor sta la dispoziţie cu servicii medicale complete, avand cele mai inalte standarde de calitate si cu informaţiile necesare actului medical, care sunt asistaţi permanent de asistenţi medicali respectosi si foarte bine pregătiţi profesional.artisticBike2-300x200 artisticBike1-870x350

gravatarAcest loc a fost adaugat pe site de: Nume: Bogdan Chiriac - Articole (21)
Social: | Facebook
Website: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/user/18157-bogdanch/

No comments yet.

Leave a Reply