AFI Palace Cotroceni 2

AFI Palace Cotroceni 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Se încarcă...

În stânga intrării în AFI Pala Cotroceni de pe B-dul Vasile Milea, lângă construcția sălii Samsung IMAX, se află un rastel de biciclete cu o capacitate de 12 locuri. Acesta este cât de cât ferit de ploaie.

gravatarAcest loc a fost adaugat pe site de: Nume: Radu Cananau - Articole (16)
Social: | Facebook | YouTube

3 Responses

 1. Sorin 11 Noi 2011 at 2:54 #

  ATENTIE ! Rastelul respectiv e ferit de ploaie, dar NU E FERIT DE HOTI !

  Pe 28.10.2011, in intervalul 21:00-21:30, bicicleta mea era furata chiar din acest rastel, de care fusese legata cu o shufa SP5 BTWIN.
  Angajata de la receptia AFI PALACE COTROCENI mi-a spus ca au mai avut cazuri, dar doar politia poate vedea inregistrarile de pe camerele de supraveghere (care insa nu prea prind zona cu rastelul), si m-a sfatuit sa fac plangere la sectia 22. Ceea ce am si facut, afland si de la polititsti ca au mai fost cazuri de furt de biciclete la AFI in ultima perioada….

  De ce v-am povestit asta ? Pentru ca sa nu patiti ca mine, care am considerat acel rastel de la AFI ca fiind unul din cele mai sigure locuri de parcare posibile din Bucuresti, cand de fapt se pare ca e tocmai pe dos. Locatia e suficient de dosnica si neprotejata de serviciul de securitate al mall-ului cat sa permita hotilor operarea in tihna, la doar 50cm de intrarea in mall.

  Prin urmare,
  nota 10 pentru instalarea de rasteluri pentru biciclete.
  si nota 1 pentru asigurarea securitatii bunurilor clientilor care pana la urma sunt cei care sustin functionarea mall-ului 🙁

 2. Mihai 13 Mar 2013 at 17:56 #

  era mai bine cand nu era acoperit rastelul. asa se vedea clar la camerele de filmare. acum meseriasii isi pot face treaba feriti de ochiii lumii si nici nu ii plaoua !

 3. Laurentiu 22 Feb 2014 at 16:10 #

  Si eu am patit aseara 22.02.2014,lucrez acolo in mall si inainte aveam voie sa duc bicicleta in incinta….de un an de zile tot am lasat-o acolo in rastel si am crezut ca e un loc sigur.Nu inteleg, ei tot primesc reclamatii si nu pun si ei o camera in zona rastelului,ei chiar isi bat joc de clienti si de angajati,mai nou parcarea din afi este cu plata,angajatii isi pot face abonament de 60 de lei pe luna….cu banii de la parcare poate monteaza si ei o amarata de camera…O gramada de sacrificii am facut pentru bicla aia,imi este scarba de afi cotroceni!

Leave a Reply