Proiect Halele Carol

Proiect Halele Carol

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Se încarcă...

Deși sunt cunoscute mai degrabă ca un spațiu, ”Halele Carol” înseamnă, de fapt, un proiect. Unul care, așa cum anunțăm și pe pagina de facebook, ”reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spații industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper în centru cultural și de evenimente, inițiat de Zeppelin împreună cu Eurodite. Fiecare participant la evenimentele găzduite de Halele Carol devine, automat, și susținător direct al proiectului de reconversie.”

Sensio-Carol-Factory-Night-foto-Alina-Miron-6

Sursa foto: Sensio

Spațiul nu are un program zilnic, fiind deschis în perioada evenimentelor pe care le organizează/găzduiește. Prin urmare are un calendar al evenimentelor și un program al fiecărui eveniment în parte.

Adresa: 1 Constantin Istrati, 040542 Bucharest, Romania (între Gara Filaret și Parcul Carol)

ansamblu

Rastelurile au fost prezente de câte ori s-a putut în cadrul diferitelor evenimente și ne dorim ca acest lucru să nu se schimbe. Din punct de vedere tehnic ar putea apărea dificultăți în acest sens, deoarece vorbim despre un spațiu dinamic, în prefacere, ceea ce presupune multe lucrări și intervenții importante asupra lui. Dar, la rigoare, există o curte și spații de legat bicicleta.

 

 

 

gravatarAcest loc a fost adaugat pe site de: Nume: HaleleCarol - Articole (1)
Social: | Facebook

No comments yet.

Leave a Reply